Tim sajta igrebeztelefona.rs je tu da obezbedi privatnost svakog posetioca i korisnika sajta. Sajt igrebeztelefona štiti lične podatke posetioca i korisnika sajta. Molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku Privatnosti kako biste videli na koji način koristimo i štitimo vaše podatke.
Sam pristup na sajt igrebeztelefona.rs ne zahteva nikakve informacije o vama. Videćete da na nekim delovima sajta se traže vaše informacije ali to je samo iz razloga da bismo stupili sa vama u kontakt ili da bismo vam pružili neka određena prava. Ukoliko stupite u kontakt sa vlasnikom sajta putem email-a ili na neki drugi način time samovoljno ostavljate vaš kontakt.
Informacije koje od vas dobijamo putem e-mail forme su: Vaše ime, prezime, e-mail i sve ostalo što se nalazi u tekst delu prilikom popunjavanja tog dela forme. Od vas se nikada neće tražiti neke dodatne lične informacije da biste dobili zatraženu uslugu.
Nijedna informacija na sajtu igrebeztelefona.rs ne služi da bi se neko identifikovao. Sve informacije do kojih dođemo koriste se da bi na osnovu tih i drugih informacija izmerili broj poseta sajtu, prosečno vreme provedeno na sajtu, pregledane stranice i slično. Sve navedene informacije će se koristiti samo zbog razvijanja sajta i unapređenja istog. U slučaju kada od vas zatražimo neke druge lične informacije, tražićemo i vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestićemo Vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako će iste biti upotrebljene. Sve informacije koje nam date ili putem ovog sajta mi dođemo do njih, iste informacije će biti korišćene isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i/ili za pružanje i poboljšanje naših usluga. Ukoliko se u budućnosti budete odlučili da više ne želite da budete kontaktirani sa naše strane, budite slobodni i molimo Vas da nas o tome obavestite.
Sve informacije koje nam pružite čuvaju se na našem serveru, istim podacima mogu pristupiti naši saradnici, državni organi, naši pravni službenici i autor koji će obrađivati podatke u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste nam dali odobrenje. Postoji mogućnost da ćemo preneti informacije o upotrebi našeg sajta trećim licima ali to ne uključuje vaše informacije na osnovu kojih možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže. Nećemo ni na jedan način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružate, bez vašeg prethodnog odobrenja.
Ukoliko imate manje od 18 godina potrebno je da dobijete dozvolu od svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date bilo kakvu informaciju o sebi. Svim maloletnim korisnicima sajta koji nemaju ovakvo odobrenje, nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.
U okviru sajta igrebeztelefona.rs mogu postojati linkovi nekih drugih sajtova, koji nisu pod našom kontrolom i nemaju istu politiku privatnosti i uslove korišćenja. Ukoliko pristupite tim sajtovima na istim Vam mogu biti zatraženi podaci u okviru njihove politike privatnosti i uslova korišćenja. Njihova politika privatnosti i uslova korišćenja se mogu razlikovati od naše.
Generalno svi sajtovi koji su prisutni na Internetu pa tako i naš sajt igrebeztelefona.rs koristi takozvane kolačiće ili cookies. Morate znati da su kolačići mali tekstualni fajlovi koje Vaš internet pregledač čuva na vašem računaru i koji pomažu da se idetifikuje na veb sajtovima prilikom ponovnih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao taj kolačić. Samo korišćenje kolačića je standardna praksa na Internetu i većina brauzera ili browser-a je podešena tako da automatski prihvata sve kolačiće. Vi uvek možete odlučiti da prestanete da ih koristite. Postoji mogućnost da se oni obrišu ili da se posebno podesi brauzer za rad sa njima. Za navedene procedure možete pogledati help ili pomoć sekciju vašeg brauzera. Na našem sajtu igrebeztelefona.rs se koriste kolačići isključivo da bi se omogućio bolji kvalitet interakcije sa našim sajtom, za potrebe statističke analize posećenosti i optimizaciju našeg oglašavanja na internetu preko servisa Google Analytics i Google Ads.